TrailerladenTrailerladen

Helaas is dit een probleem waar bijna iedereen wel eens mee te maken krijgt. Niks is meer frustrerend dan een paard dat niet meer de trailer in gaat. Vaak hebben ze hier een reden voor en wij zullen de rode draad gaan ontdekken.Ik ben gespecialiseerd in trailerladen en deze specialisatie heb ik behaald bij de Freestyle Academy Emiel Voest

Paarden die slecht laden kun je onderverdelen in de categorieën:

1. nog nooit op de trailer geweest,

2. moeilijk tot zeer moeilijk te laden,

3. trauma,

4. wel te laden, maar niet te vervoeren

 

 

Om te bepalen in welke categorie uw paard valt kunt u het beste even contact opnemen. Voorafgaand aan het trailerladen doen wij een intake gesprek waarin wij alle mogelijkheden bespreken en het paard en de trailer nalopen om zo veilig mogelijk te kunnen gaan werken. Wij bieden een pakket aan met een intake gesprek en 5 sessies (waaronder grondwerken, obstakelparcours en trailerladen zelf). Natuurlijk zijn eventuele extra sessies om het trailerladen te bevestigen bespreekbaar.

16426355_1428510690515618_108864601_n

Prijzen

Intake: € 25,00

Pakket: € 350,00 (wanneer u het pakket afneemt worden de reeds betaalde kosten van de intake in mindering gebracht)

De prijzen zijn excl. eventuele reiskosten (binnen een straal van 10 km vanaf Poppel, België reken ik geen reiskosten, buiten een straal van 10 km wordt dat € 0,20 per gereden km.)