Trajecten

Ik bied de mogelijkheid aan om mensen en paarden te begeleiden in verschillende trajecten, waaronder wedstrijdcoaching, trailerladen en jonge paarden in- en doorrijden.

Wedstrijdcoaching
Heb jij ook zoveel last van stress voor je wedstrijd? Ik kan je daarbij helpen! Door mijn ruime ervaring in de wedstrijdsport kan ik een combinatie optimaal begeleiden tijdens en naar de wedstrijden toe. Zelf breng ik verschillende paarden uit op niveau Z-dressuur.

Trailerladen
Helaas is dit een probleem waar bijna iedereen wel eens mee te maken krijgt. Niks is meer frustrerend dan een paard dat niet meer de trailer op loopt. Vaak hebben ze hier een reden voor en wij zullen de rode draad gaan ontdekken.Ik ben gespecialiseerd in trailerladen en deze specialisatie heb ik behaald bij de Freestyle Academy Emiel Voest.

Jonge paarden
Heb je een jong paard of jonge pony die je wilt laten beleren? Dan kan ik je daarbij helpen! Bij mij is het mogelijk om je paard of pony te stallen en dan zal ik in alle rust jouw paard beleren.
Wil je graag zelf je paard beleren, maar weet je nog niet zo goed hoe? Dan zal ik je begeleiden vanaf de grond en helpen bij alle (nieuwe) stappen. Ik ben gespecialiseerd in jonge paarden beleren, deze specialisatie heb ik behaald bij de Freestyle Academy Emiel Voest.

OverOnsSamen